Janneke “Sportvasten, Ik ben Fan!”

Hanneke / Triatleet

Sportvasten:
Sporten is mijn passie en ik doe dat het heel veel plezier! Maar ik blijf het lastig vinden om van de zoetigheid af te blijven en mijn lichaam heeft er aanleg voor om dat vast te houden lijkt het wel.

Nu had ik van verschillende mensen in mijn omgeving al een keer gehoord dat ze het programma sportvasten hadden gedaan, waarbij ik zelf eerst altijd dacht, ach ik kan zelf toch wel de discipline krijgen om geen zoetigheid meer te nemen en even wat extra sporten. Zonde van het geld om zo’n programma te gaan doen. Maar na 2 weken viel ik toch altijd weer terug in mijn oude patroon en ik was er nu klaar mee. Ik wilde een nieuwe start, 2020 goed gaan binnen!

De methode van 10 dagen is mij heel goed bevallen, ik heb meer energie en heb geen drang om zoetigheid te nemen. De resultaten die ik in de 10 dagen heb behaald zijn fenomenaal, -5kg en -4cm buikomtrek. Na de 10 dagen zijn mijn sportprestaties veel verbeterd, mijn uithoudingsvermogen is sterk verbeterd.

Contact met mijn coach Wilco blijft goed, als ik vragen heb kan ik hem altijd benaderen. Heel fijn dit achter de hand te hebben, en geloof me, tot nu toe nog elke dag contact gehad voor de meest kleine vragen. Het neemt gewoon af en toe de twijfel of onzekerheid weg door een bevestiging te krijgen.

Ik ben fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen? Chat met mij