De ervaringen van onze SuperFitters

Lees hier de ervaringen en verhalen van onze SuperFitters. Heb je vragen over een van deze ervaringen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Deel jouw SuperFitStyle ervaring met de rest.

Deel 'm Hier

Enthousiast

Samen met SuperFitStyle besloten dat we een Sportvasten kuur gingen doen.

Samen sta je sterker dan een. We hebben de vastdagen veel steun aan elkaar gehad. Het was zeer goed te doen en we zijn erg tevreden met het resultaat.
Minder snel trek in zoetigheid. Snel verzadigd met normaal eten. En behoefte aan gezond eten. maar vooral de enorme gewicht afname en de CM buikomvang kwijt.

Nu weer verder sporten als we daarvoor deden.

Bedankt

Rob en Davina

Sportvasten, In ben Fan!

Sporten is mijn passie en ik doe dat het heel veel plezier! Maar ik blijf het lastig vinden om van de zoetigheid af te blijven en mijn lichaam heeft er aanleg voor om dat vast te houden lijkt het wel.

Nu had ik van verschillende mensen in mijn omgeving al een keer gehoord dat ze het programma sportvasten hadden gedaan, waarbij ik zelf eerst altijd dacht, ach ik kan zelf toch wel de discipline krijgen om geen zoetigheid meer te nemen en even wat extra sporten. Zonde van het geld om zo’n programma te gaan doen. Maar na 2 weken viel ik toch altijd weer terug in mijn oude patroon en ik was er nu klaar mee. Ik wilde een nieuwe start, 2020 goed gaan binnen!

De methode van 10 dagen is mij heel goed bevallen, ik heb meer energie en heb geen drang om zoetigheid te nemen. De resultaten die ik in de 10 dagen heb behaald zijn fenomenaal, -5kg en -4cm buikomtrek. Na de 10 dagen zijn mijn sportprestaties veel verbeterd, mijn uithoudingsvermogen is sterk verbeterd.

Contact met mijn coach Wilco blijft goed, als ik vragen of tips heb kan ik hem altijd benaderen. Heel fijn dit achter de hand te hebben, en geloof me, tot nu toe nog elke dag contact gehad voor de meest kleine vragen. Het neemt gewoon af en toe de twijfel of onzekerheid weg door een bevestiging te krijgen.

Ik ben fan!

Janneke