Make the switch

Metabole switch van suiker naar vetverbranding

Sportvasten is dé manier om je lijf ‘de switch’ te laten maken: met een specifieke combinatie van sporten, sapvasten en voedingssupplementen train je je spieren en lever de komende tien dagen om vetten te gaan verbruiken in plaats van suikers (de Make The Switch fase). Het resultaat? Je voelt je fitter, krijgt een betere conditie en verliest gewicht. De switch maken gaat niet vanzelf; voor het pittige trainingsprogramma wordt van jou inzet en discipline gevraagd. Maar je hoeft het niet alleen te doen; de Sportvasten Coach staat voor je klaar en geeft je een persoonlijk protocol voor de komende tien dagen.

De resultaten van Sportvasters: 2 tot 6kg gewichtsverlies, 3 tot 7 cm minder buikomvang, 15% conditie verbetering, meer energie, fitter gevoel en verlaging van cholesterol en bloeddruk.

Om de succesvolle resultaten en de kwaliteit van Sportvasten te kunnen garanderen en verbeteren, investeert Fittergy Sportvasten in wetenschappelijk onderzoek. Uit onderzoek is gebleken dat het verloren gewicht uit vet bestaat. Ook is naar voren gekomen dat het viscerale inwendige vet verdwijnt.

Vegan

10 dagen detox dieet.

Vegan Switch is een 10-daagse detox dieet waarmee je jouw lichaam switcht naar een effectieve ontgifting. Vegan Switch is geen gewone detox kuur, maar ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Zo toont onderzoek aan dat je beter ontgift als je de darm en lever een boost geeft met veel plantaardige voeding en een aantal veganistische dagen. hierdoor kun je zelfs als je veel eet, gewicht verliezen. Om de gifstoffen die vrijkomen goed te verwerken en af te voeren, is beweging, zweten en het innemen van ondersteunende supplementen belangrijk. De Vegan Switch is gebaseerd op al deze inzichten. Zo kun jij maximaal resultaat behalen!

De resultaten van Vegan Switch: Tot 4kg gewichtsverlies, meer energie, fitter gevoel, betere darmwerking en een mooiere huid.

De resultaten die je bereikt in 10 dagen, kun je makkelijk vasthouden met enkele Vegan Switch dagen per week. Zelfs als je in het weekeinde dierlijke producten eet en een wijntje drinkt!

Diabetes met 12 weken medicijn vrij

Diabetes 2 genezen en voorkomen.

Diabetes is een van de meest voorkomende chronische ziekten in Nederland. Het kan iedereen overkomen. Diabetes zorgt voor veel andere problemen in het lichaam, complicaties. Al ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes en elke week komen daar 1.000 bij!

Diabetes type 2 is te genezen en te voorkomen met een juist gebalanceerde voeding afgestemd per individu met eventuele aanvullende suppletie.
De kern van dit programma: meten is weten per individu.

 

Het programma is 12 weken waarin je intensief wordt begeleid door je persoonlijke coach. Samen met je coach worden er metingen verricht en een stappenplan gemaakt om na 12 weken medicijn vrij te zijn.